Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

Jóhír

 

Március  25., szombat - Irén, Írisz, Irina

Ki hívja elő örök idők óta a nemzedékeket? Én, az Úr vagyok az első, és én mindvégig ugyanaz maradok. (Ézs 41,4)

[Isten] feltámasztotta [Krisztust] a halálból, és jobbjára ültette a mennyekben, feljebb minden méltóságnál és hatalmasságnál, minden erőnél és uralomnál, sőt minden névnél is, amelyet segítségül hívnak, nemcsak ebben a világban, hanem az eljövendőben is. (Ef 1,20–21) 

Luther Kiadó, 2016.

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Egyházmegyei imalánc indult Kolozsváron

Egyházmegyei imanapokat tartanak a Kolozsvári Református Egyházmegye öt templomában a Reformáció 500 programsorozat keretében. ...

Facebook

Agnus Rádió


Agnus blog

Házaló Fazék - Mille Tímea: Afrika ízei

Receptlesőben hallgatóinknál és olvasóinknálAz Agnus Rádió és a Szabadság napilap közös rovataMille Tímea Mákófalván született, amely Kolozsvártól nem messze fekszik a Nádas völgyében ... ...

Az űrlap letölthető ITT!

A  kitöltött és aláírt űrlapot mindenkinek személyesen kell leadnia május 25-ig abban az adóhivatalban ahova tartozik.

Aktualitások

  • Kolozsvár reformációja MP3 / 10.2 MB / 2017-03-18 Kolozsvárnak március 15-e egy másféle „forradalmat” is hozott, amely sokat változtatott a város arculatán. Kolozsvár 1556-ban kiteljesedett reformációjáról beszélt Ősz Sándor Előd, a kolozsvári Kétágú templom déli karzatán, március 14-én. Ebből sugárzunk rövid részletet. A szerkesztő Mihály Noémi.
  • Gergely Istvánról MP3 / 4.1 MB / 2017-03-17 Gergely István volt hadifoglyot, írót munkáiról kérdezte Szecsődi Árpád munkatársunk. 
  • Jótékonysági Zenés est Györgyfalván MP3 / 7.0 MB / 2017-03-17 Jótékonysági zenés estre kerül sor Györgyfalván Március 17-én. Az eseménnyel kapcsolatosan Antal Enikőt az Angyaltábor szervezőjét kollégánk Szecsődi Árpád kérdezte.
  • A Kolozsvári Állami Magyar Színház március végi előadása MP3 / 11.5 MB / 2017-03-17 Újabb bemutatóra készül a Kolozsvári Állami Magyar Színház március végén. A Rosmersholm a norvég drámaíró-mester Henrik Ibsen keveset játszott, ismeretlenebb drámája. A darab a szerző úgynevezett pszichológiai korszakába tartozik, amelyet az egyénre összpontosítás, a szerepek részletes, bonckéssel elkövetett elemzése, a viszonyok kuszasága jellemez, némi szimbolista felhanggal. Visky András, a színház művészeti igazgatója szerint, Andrij Zsoldak olyan rendező, aki feszegeti a színház elképzelhető határait. A háromfelvonásos mű hatórás előadást eredményezett volna, amelyből a második részt kivágták, így négy órásra rövidült a produkció, amelyet egy szünet szakít meg. A Kroll szerepét alakító Bács Miklóssal beszélgettünk. Riporter: Mihály Noémi
  • A drónok használata a természetföldrajzi kutatásban MP3 / 10.5 MB / 2017-03-10 Az Ember és Természet kollégium legutóbbi meghívottja Dr. Imecs Zoltán volt, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Földrajz karának adjunktusa, aki A drónok használata a természetföldrajzi kutatásban címmel tartott előadást 2017. március 9-én, csütörtökön a Györkös Mányi Albert Emlékházban. Az est házigazdája Dr. Farkas György volt. Az előadást követően Dr. Imecs Zoltánt további érdekességekről kérdeztük a drónokkal kapcsolatban. A riporter Szabó Anita.

Támogatóink