Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

Jóhír

 

Június 23., Péntek - Zoltán, Édua

Légy segítségünk reggelenként, szabadítónk a nyomorúság idején! (Ézs 33,2b)

Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint: azé a dicsőség az egyházban Krisztus Jézus által nemzedékről nemzedékre, örökkön-örökké. (Ef 3,20–21) 

 

(Jel 3,12) 

Luther Kiadó, 2016. 

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Minden most kezdődik el

A Bázeli Münster templom előttről indult az 500 kilométer a felekezeti oktatásért program első kilométere június 22-én. ...

Facebook

Csillagpont

Aktualitások

 • 500 km-es biciklitúra: Gede Csongor beszámolója - Megérkezés Baselbe MP3 / 3.7 MB / 2017-06-23 Az 500 éves reformáció alkalmából, 500 km-es biciklitúrába vágtak erdélyi lelkipásztorok, akik elsősorban a felekezeti oktatás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. Tegnap megérkeztek Baselbe, és teljes csapattal indultak el a túrára. Ezekről az élményekről, valamint a napi tervekről fog beszélni Gede Csongor lelkipásztor.
 • 500 km-es biciklitúra: Gede Csongor beszámolója - Rajnai utazásélmény MP3 / 5.2 MB / 2017-06-23 Jó kedvvel és lelkiekben megerősödve indultak neki az 500 km-es biciklitúra első, mintegy félszáz kilométerének az erdélyi lelkipásztorok, akik a reformáció emlékévében a felekezeti oktatás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. Gede Csongor lelkipásztor egy különleges rajnai utazásélményről is beszámol.
   
  Riporter: Mihály Noémi
 • Új előadók az Untoldon! MP3 / 10.3 MB / 2017-06-23 Az Untold fesztivál július 21-én sajtótájékoztatóra hívta a média képviselőit, amelyen bemuatásra kerültek a fesztivál idei kiadásának részletei. Szó esett az újítások mellett, a két fő kampányról és az előadókról is. A tájékoztató után az Untold sajtóreferensével, Krippán Kingával beszélgettünk.
  Riporter: Both Zsuzsa
 • Harmadjára is Untold! MP3 / 5.2 MB / 2017-06-23 Hamarosan érkezik Európa legjobb fesztiváljának a harmadik kiadása, amely ismét egy újabb varázslatos mesét mutat be 2017-ben. A valóság fantáziája új, varázsltos karakterek által kalauzol el bennünket a fesztivál színpajaihoz, ahol a világ több, mint 200 legjobb előadóművésze várja a szórakozni vágyókat.
 • 10-es érettségivel az Untoldon MP3 / 1.6 MB / 2017-06-23 Az Untold fesztivál 2017-ben is szórakozni hívja a tízes érettségi átlaggal rendelkező diákokat, valamint kedvezményben részesít minden olyan iskolás diákot, aki sikeresen végez az idei érettségin. Mindazok akiknek sikerül tízes érettségi átlagot elérniük ingyenesen léphetnek be a fesztivál területére, továbbá egy 500 lej értékü ajándékutalványban is részesülnek.

Támogatóink