Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

Jóhír

 

Július 21., péntek - Dániel, Daniella

Áldott, aki az Úr nevében jön! (Zsolt 118,26a)

Abban nyilvánult meg Isten irántunk való szeretete, hogy egyszülött Fiát küldte el Isten a világba, hogy éljünk őáltala. (1Jn 4,9) 

Luther Kiadó, 2016. 

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Isten a legbiztosabb pont!

Bardócz Csaba ikafalvi lelkipásztor felhívta a figyelmet arra, hogy Isten feltétel nélkül szeret minden embert. ...

Facebook

Csillagpont

Aktualitások

  • Közeleg a mérai világzenei csűrfesztivál MP3 / 19.1 MB / 2017-07-18 10 nap van még hátra a mérai világzenei csűrfesztivál kezdetéig. A fesztivál programjáról és a világzenei stílus meghatározásáról Adorjáni Annával a rendezvény kommunikációsával beszélgetünk. A szerkesztő Szegedi Csaba.
  • A népdal és a néptánc fontosságáról MP3 / 7.7 MB / 2017-07-18 Miért fontos a néptánc és a népdal gyerekeknek, felnőtteknek? Ezt tudhatjuk meg a következő interjúból, melyet kollégánk Szecsődi Árpád készített Ürmösi Ince Hunor néptánc oktatóval.
  • Kulturtörténeti előadás a fogyatékkal élőkről MP3 / 8.5 MB / 2017-07-18 Sepsikőröspatakon július 3-5 között munkatársképzőre került sor a fogyatékkal élőkkel foglakozóknak. Itt előadást tartott Jakabfi Róbert Attila a Sepsiszentgyörgyi Írisz ház szociális munkása. Kollégánk, Szecsődi Árpád őt kérdezte a fogyatékkal élőkről szóló kultúrtörténeti előadásáról, valamint a nemrég megjelent fogyatékosokat érintő törvény-kiegészítésről. 
  • Lénárd "Yogi" József 50. születésnapja MP3 / 18.7 MB / 2017-07-18 Július 11-én ünnepelte 50. életévét Lénárd “Yogi” József a Knock Out együttes frontembere. A Funar korszakban indult magyar rock együttes basszusgitárosa és énekese, egy koncerttel ünnepli meg ezt a jeles napot, amelyre minden zenekedvelőt nagy szeretettel vár! A folytatásban Yogival, Szegedi Csaba beszélget.
  • Álljunk meg egy szóra Márkus Barbarossa Jánossal MP3 / 18.4 MB / 2017-07-18 Saját káoszomnak csakis én döntöm el a rendjét, és nem a véletlen- hangzott el július 6-án, csütörtökön estea kolozsvári Bulgakov kávéház Álljunk meg egy szóra beszélgetés-sorozatának legfrissebb kiadásán. A rendkívül sokoldalú meghívott számos területen tevékenykedik: költészet, zene, hangszerkészités, régiségkereskedés, képzőművészet és még sorolhatnánk. Az erdélyi garabonciásként is emlegetett Márkus-Barbarossa Jánosról van szó, akivel László Noémi beszélgetett életművészi hivatásáról, gyermekkoráról és egyéb világpolgári élményeiről. Ezt követően rádiónk munkatársa tovább faggatta a mesébe illő Barbarossát. Szerkesztő: Prózsa Lilla Zsuzsanna.

Támogatóink