Rádióinkról

2012.06.11., szerző:

A Református Rádió Portál programot az a gondolat szülte, hogy a Kárpát- Medencében műsort sugárzómagyar református rádiók és sugárzási lehetőséggel nem rendelkező rádióstúdiók összefogva, egymást segítve közösen munkálkodhassanak küldetésük teljesítésén. 

Facebook megosztás IWIW megosztás Twitter megosztás A+ A- Nyomtatás Nyomtatás

Agnus Rádió Stream

Naponta déli 12-től 15-ig és hajnali 03-tól 08-ig sugározzuk helyi adásunkat Kolozsváron a 88,3 MHz frekvencián.

Európa Rádió Stream

A 2001-ben indult Európa Rádió a Tiszáninneni Református Egyházkerület és a Tiszántúli Református Egyházkerület tulajdonában van. Műsorstruktúrája alapvetően közszolgálati-, helyi- és regionális jellegű, és természetesen mindenek előtt református szellemiségű és értékrendű. Mind a református, mind a nem hívő hallgatóink bőséggel találnak maguknak hallgatnivalót rádiónkban.

Sion Rádió Beregszász Stream

001 októberében, a Beregszászi Református Egyházközség keretein belül megalakult a Sion Rádióstúdió. 2001. december 22– én megkezdődött a műsorszórás. Célja: az örökkévaló Isten nagyságának megismertetése az emberekkel, illetve értékek közvetítése az éter hullámain- mivel napjainkban az emberek sokszor elfeledkeznek a valódi értékekről. Mára on-line adásunk a nap 24 órájában figyelemmel kísérhető.

Európa Rádió

Református adományok Kárpátaljának

Református adományok Kárpátaljának - a Reformáció 500. évfordulója alkalmából több adománygyűjtést is szerveztek, melynek támogatottjai kárpátaljaiak voltak. 

Összesen 627 ezer gyermek étkezhetett ingyen vagy kedvezményesen az előző tanévben

Összesen 627 ezer gyermek étkezhetett ingyen vagy kedvezményesen az előző tanévben - közölte Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.

Folytatódik a kiugró növekedés a személyi kölcsönök piacán

Folytatódik a kiugró növekedés a személyi kölcsönök piacán: az év hét hónapja alatt 52 százalékkal 256 milliárd forintra nőtt az új szerződések száma, ekkora összegre az utóbbi tíz évben nem volt példa. 

Az idei tanévkezdést minden korábbinál több támogatással segíti a kormány és fejlesztések sora valósul meg az iskolarendszerben

Az idei tanévkezdést minden korábbinál több támogatással segíti a kormány és fejlesztések sora valósul meg az iskolarendszerben - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. 

Az agrárium korszerűsítése mellett a magas színvonalú szakképzés az alapja a magyar mezőgazdaság versenyképességének

Az agrárium korszerűsítése mellett a magas színvonalú szakképzés az alapja a magyar mezőgazdaság versenyképességének - jelentette ki az agrárminiszter Csongrádon.